Danışmanlıklarımız

Finansal Danışmanlık


Lidya finansal danışmanlığının en temel ilkesi kurumsal müşterilerine kaliteli bir finansal danışmanlık hizmeti sunmaktır. Finansal danışmanlık hizmeti kapsamında müşterilerinin finansal, staratejik ve operasyonel alanlarında gelişmesi ve hedeflerini gerçekleştirmesine yönelik hizmet sağlamakta ve yol göstermektedir. Bu alanda gösterdiği başlıca hizmetler: mevcut durum analizi hazırlanması, firmaların potansiyellerinin ve güçlü yönlerinin belirlenmesi, finansal çıkmazlar için etkin çözümlerin bulunması, yatırımların doğru finansmanı, finsansal esneklik ve gücün yakalanması. Lidya finansal danışmanlık, farklı sektörlerde faaliyet gösteren birçok şirkete Finsansal Yönetim, Planlama, Krediler ve Finansal Yapılandırma hizmeti vermektedir.

Hukuki Danışmanlık


Küreselleşme ve teknolojideki gelişmelerin etkisiyle iş hayatındaki ihtiyaçlar da çeşitlenerek artmaktadır. Bunun sonucu olarak, kurumsal şirketlerin ortak tercihi, dünya genelinde aynı ve yüksek standartlara sahip, hızlı ve etkin danışmanlık hizmetlerine tek ve güvenilir bir kaynaktan erişmektir. Bu amaçla, denetim, vergi, muhasebe ve danışmanlık gibi faaliyet alanlarımızın yanı sıra, müşterilerimize hukuk alanında da hizmet vermekteyiz. Türkiye’deki güncel mevzuat değişikliklerini yakından takip eden dinamik ve tecrübeli ekibimizle başta ticaret hukuku uygulamaları ve şirket yeniden yapılandırma projeleri olmak üzere aşağıdaki konularda danışmanlık hizmetleri sunmaktayız:

  • Şirket yeniden yapılandırma projeleri,
  • Birleşme ve devralmalar,
  • Tam ve kısmi bölünmeler,
  • Tür değişiklikleri ve tasfiye,
  • Şirket, şube, irtibat bürosu kuruluşları,
  • Genel kurul organizasyonları,
  • Vergi davaları,
  • Vergi hukuku danışmanlığı,
  • Hukuki inceleme ve raporlama hizmetleri,
  • Sözleşmeler hukuku,
  • Sözleşme incelemeleri,
  • Kurumsal yönetim danışmanlığı.

Yönetim Danışmanlığı


Özellikle yüksek hızda büyüme gösteren şirketlerin iç dinamikleri yeterli olmamakta ve verimliliği artırmak amacıyla şirket bütününde yeniden yapılandırmalar gerekmektedir. Şirketlerin stratejik hedeflerinin belirlenerek bunlara en uygun yapının kurulması, verimliliği artırmanın en etkin yoludur.
Amacınız ister işinizde sürekliliği ve karlılığı sağlamak olsun, ister iş kolunuzdan birini geliştirme olsun her konuda farklı şirketlerin deneyimleri ve kendi yapınızda olabilecek çözüm ve önerileri bilmek istersiniz.
Lidya Finans Danışmanlık size ihtiyacınız olan alanlarda katma değer yaratacak hizmet ve önerileri sunarak yönetim danışmanlığı yapar ve doğru kararlar almanızı sağlar.
Ayrıca, başta aile şirketleri olmak üzere, şirketlerin ve ailelerin yaşadığı gelişmeler ve değişimler, kurumsal yapıların varlıklarını gelecekte korumaları konusu da yeni riskler ve sorunlar barındırabilmektedir.
Kurumsallaştırma çalışmaları çerçevesinde, şirketlerin bu değişimlerden en az etkilenmesi ve aile yapılarındaki değişimlerden bağımsız olarak varlıklarını sürdürebilmesi için başta aile anayasası ve ortaklık sözleşmeleri olmak üzere, gerekli bütün hazırlıkların yapılması çok önem taşımaktadır.
Konularında uzman ve deneyimli danışman ekibiyle kurumların; doğru sonuçlara, sürdürülebilir ve planlı kârlılığa, doğru zamanda başarılı yatırımlara veya finans kullanımına yöneliminde başarıyı yakalamalarına rehberlik etmektedir.
Lidya Finans Danışmanlık, işlem tecrübemiz ve geniş uluslararası ağımızın etkisiyle müşterilerimizin süreçlerinde katma değer yaratıyoruz.